Beykoz Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://beykozhem.meb.k12.tr
Adres : Ortaçeşme Mahallesi. Çayır Caddesi No.39 Beykoz/İstanbul
VİZYON : Elimizdeki olanakları dünyada ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olacak şekilde daha çok geliştirmek daha çok insana ulaşmak toplumsal ve kültürel sorunların çözümüne yardımcı olmak,kültürümüzü gelecek nesillere aktarmada köprü olmak,halkı ihtiyaç duyulan konularda bilinçlendirmek hedefimiz olacaktır.
MİSYON : ürk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; bütün kursiyerlerin ülkesini seven, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, bilimsel, akılcı düşünüp, problemlerini çözme becerisi kazanan, toplumu oluşturan bireylerin bir bütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp, amaçlarına ulaşmada yeterli çabayı gösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve davranışlar kazandırmak için varız. Eğitimimiz dil ,din,ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ferdin ve toplumun ihtiyaçlarına göre,bireysel yetenekler doğrultusunda, teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitim ve öğretime uygun her yerde süreklilik içinde devam etmektedir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler : 08.00-22.00
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İletişim Bölümünde Uydu Harita üzerinde yer gösterimi yapılmıştır.
Yerleşim Yeri : İletişim Linkinde açık adresimiz mevcuttur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 20 KM İlçeye 2,5 KM
Kontenjan Bilgileri :